Gitaar

Elektrische gitaar:

De elektrische gitaar is een veelzijdig instrument waarmee je van helder en klein tot scheurend groot speelt. In de lessen leer je het instrument op alle manieren ontdekken en creeerd zo je voorkeur en stijl.Tijdens de lessen leer je verschillende akkoord settingen, solo technieken zoals “tappen” en “arpeggios” . We nemen de tijd om toonladders te begrijpen en in te zetten in het soleren.Uiteraard doen we dit aan de hand van backing tapes en leren we de hits van toen en nu beheersen.


akoestische gitaar:

Het ultieme instrument voor de singer/songwriter of gewoon voor bij het kampvuur. Deze akoestische gitaar wordt ook wel western gitaar genoemd en heeft stalen snaren en een goed volume. In de lessen gaan we aan de slag met akkoorden leren en zullen zo snel als het kan met het eerste liedje beginnen. Ook gaan we het gebruik van de Capo uitleggen en natuurlijk gaan we tokkelen. Mocht jou ambitie groot zijn en wil je leren hoe je teksten schrijft? Ook dit kunnen we in deze lessen behandelen. Een nieuwe carriere? hier ligt het begin


Klassiek gitaar:

Deze gitaar is zeer geschikt voor kinderen aangezien deze in kleinere maten verkrijgbaar is. Met de kleinste leerlingen beginnen we met simpele melodieen en zorgen voor een hoog resultaat in korte tijd. Daarna gaan we beginnen aan het spelen van akkoorden en zullen we spelend en zingend een groot aantal liedjes onder de knie krijgen.

Deze gitaar heeft een zacht volume en klinkt mooi rond.