Singer-songwriter

Ben jij de volgende bekende singer-songwriter?

Hoe gaaf is het niet om zelf liedjes te schrijven en te zingen, waarbij jij jezelf begeleid op gitaar?  Stap in de voetsporen van Ed Sheeran, Nielson of Shawn Mendes.

In de Cursus Singer-songwriter leer je stap voor stap hoe je liedjes moet schrijven. Je leert hoe je de tekst moet opbouwen en hoe je een pakkend akkoordenschema maakt. Deze cursus leert je in 6 weken de basis principes en dat is een super start voor jouw carrière als singer-songwriter.

Als je wilt beginnen dan is het wel van belang dat jij al redelijk gitaar kunt spelen, anders kan beter eerst starten met de reguliere gitaarles.

De cursus

Deze cursus is speciaal ontwikkeld om binnen korte tijd een goede song te leren schrijven. De cursus singer-songwriter bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur en wordt afgesloten met een demo opname van jouw song. Deze krijg je na afloop van de cursus samen met het certificaat. De bijeenkomsten zijn bij mij op de muziekschool of we treffen elkaar online! 

Inhoud van de cursus

Iedereen heeft een eigen unieke stijl, een eigen niveau en wensen  en werken we tijdens deze cursus één op één aan jouw eigen liedjes. Je leert over songstructuren, akkoordenopbouw, rijmschema’s, teksten en taalgebruik, zang, harmonieën, melodieën, uitspraak, speeltechniek, vocabulaire, thematiek en je gaat jouw eigen unieke stijl ontdekken en vormen. 

Dus…wil jij de volgende wereldhit schrijven? Meld je dan aan en ontvang meer informatie.